Nye afdelinger og back office i udlandet

Der er mange penge at tjene på at åbne nye afdelinger op i udlandet. Du kan også spare ressourcer ved at outsource dele af virksomheden til eksempelvis Indien. Men opstart af virksomhed i udlandet eller udnyttelse af et back office i Indien kræver mange overvejelser og en stor forståelse for kulturen, hvis projektet skal blive en succes.

Ønsker du at åbne afdelinger i udlandet eller at starte et back office op, har Rezults både erfaring og samarbejdspartnere i udlandet, der kan spare dig tid og penge.

Rezults kan hjælpe dig med råd og vejledning i opstarten eller ved at træne både indiske og danske medarbejdere i samarbejdsprocessen. Vi har allerede stor erfaring i at arbejde sammen med revisorer, IT-udviklere, bogholdere og andet back office i udlandet. Rezults har desuden en fast samarbejdspartner i Indien, der er autoriseret revisor. V. Lakhani & Co. har erfaring med bogføring og back office opgaver, og de har i flere år samarbejdet med blandt andet tyske virksomheder, der ønsker at åbne afdelinger i Indien.

 

Kontakt Rezults og hør mere om dine muligheder i udlandet